Къщата

Къща за гости Кръстова гора се намира в село Мостово на 49 км. от град Пловдив. В Близост се намират местностите Кръстова Гора, Белинташ и Караджов камък - всичките на около час пеша. Очакваме нашите гости целогодишно и тук е мястото да вмъкнем, че през всеки сезон къщата ни за гости в село Мостово си носи своят чар. Лятото при нас ще откриете прохлад и чист въздух, който не само ще ви зареди с енергия, но и ще усетите възможността да се наспите така, както не сте могли в големият град. Есента носи своята красота с прекрасен листопад и вечено зелените ни гори, където сякаш времето е спряло. Зимата идва със своята чистота и спокойствие, което ви зарежда с положителна енергия до неузнаваемост. Пролетният сезон пък идва със звука и песните на птичките животните, които ни заобикалят.

Приятели, очакваме ви в Къща за гости Кръстова гора всеки ден с предварителна резервация на посочените телефони. Къщата ни разполага с 2 апартамента, в които могат да се помещават по 4 човека и 3 двойни стаи, или общ капацитет 14 човека. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел. В голямата ни механа може да се нагостите и да ползвате нашето Барбекю и камина.

В близост до нас са местностите Кръстова Гора, Белинташ и Караджов камък, които може да посетите пеш.. местностите са на около час нормално ходене пеша по ЕКО пътеките в региона. Повече информация може да научите в раздел забележителности. Може да посещавате нашата Къща за гости с домашни любимци.